НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА НАУКОВОЇ ТВОРЧОСТІ", ОКР «Бакалавр», напрям підготовки - 0917 „Харчові технології та інженерія"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА НАУКОВОЇ ТВОРЧОСТІ", ОКР «Бакалавр», напрям підготовки - 0917 „Харчові технології та інженерія"
|
|
Creator |
Засєкін , Д.А.
Соломон , В.В. Гудзь , Н.В. |
|
Subject |
ОКР "Бакалавр"
|
|
Description |
Дисципліна надає поглибленні знання студенту факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК краще зорієнтуватись у обраній ним спеціальності. Вивчивши дисципліну, студент повинен знати особливості наукової роботи, працювати з документацією та установчими документами, знати права та обов’язки наукових працівників, які здійснюють наукову та дослідницьку роботу.
|
|
Date |
2011-09-01
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8398/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%9E%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA_%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%BB_%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%8C_%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA_%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%BE%D1%81%D1%82_.pdf
Засєкін , Д.А., Соломон , В.В., Гудзь , Н.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА НАУКОВОЇ ТВОРЧОСТІ", ОКР «Бакалавр», напрям підготовки - 0917 „Харчові технології та інженерія". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8398/
|
|