Запис Детальніше

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА НАУКОВОЇ ТВОРЧОСТІ", ОКР «Бакалавр», напрям підготовки - 0917 „Харчові технології та інженерія"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА НАУКОВОЇ ТВОРЧОСТІ", ОКР «Бакалавр», напрям підготовки - 0917 „Харчові технології та інженерія"
 
Creator Засєкін , Д.А.
Соломон , В.В.
Гудзь , Н.В.
 
Subject ОКР "Бакалавр"
 
Description Дисципліна надає поглибленні знання студенту факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК краще зорієнтуватись у обраній ним спеціальності. Вивчивши дисципліну, студент повинен знати особливості наукової роботи, працювати з документацією та установчими документами, знати права та обов’язки наукових працівників, які здійснюють наукову та дослідницьку роботу.
 
Date 2011-09-01
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8398/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%9E%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA_%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%BB_%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%8C_%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA_%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%BE%D1%81%D1%82_.pdf
Засєкін , Д.А., Соломон , В.В., Гудзь , Н.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА НАУКОВОЇ ТВОРЧОСТІ", ОКР «Бакалавр», напрям підготовки - 0917 „Харчові технології та інженерія". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8398/