НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса" для напряму підготовки 6.051701-"Харчові технології та інженерія"
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса" для напряму підготовки 6.051701-"Харчові технології та інженерія"
|
|
| Creator |
Засєкін , Д.А.
Соломон , В.В. |
|
| Subject |
ОКР "Бакалавр"
|
|
| Description |
Засєкін Д.А., д. вет.н.; професор; Соломон В.В., к.вет.н, доцент |
|
| Date |
2011-09-01
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8399/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A4_%D0%B7_%D1%85_%D0%BC_%D1%8F_2011Word.pdf
Засєкін , Д.А., Соломон , В.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса" для напряму підготовки 6.051701-"Харчові технології та інженерія". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8399/
|
|