Запис Детальніше

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса" для напряму підготовки 6.051701-"Харчові технології та інженерія"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса" для напряму підготовки 6.051701-"Харчові технології та інженерія"
 
Creator Засєкін , Д.А.
Соломон , В.В.
 
Subject ОКР "Бакалавр"
 
Description Засєкін Д.А., д. вет.н.; професор;
Соломон В.В., к.вет.н, доцент
 
Date 2011-09-01
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8399/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A4_%D0%B7_%D1%85_%D0%BC_%D1%8F_2011Word.pdf
Засєкін , Д.А., Соломон , В.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з дисципліни „Фізико-хімічні та біохімічні основи переробки м'яса" для напряму підготовки 6.051701-"Харчові технології та інженерія". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8399/