НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС диcципліни „Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини ” ОКР „Магістр” Спеціальність 8.000001 -“Якість, стандартизація та сертифікація„
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС диcципліни „Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини ” ОКР „Магістр” Спеціальність 8.000001 -“Якість, стандартизація та сертифікація„
|
|
Creator |
Засєкін , Д.А.
Кос´янчук , Н.І. Соломон , В.В. |
|
Subject |
ОКР "Магістр"
|
|
Description |
Програмою передбачено: вивчення санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування і продовольчої сировини в процесі їх виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Шляхи потрапляння токсичних речовин у продукти харчування і продовольчу сировину, заходи щодо зниження шкідливих речовин у довкіллі і продуктах харчування. Навчання спеціалістів практичним навикам мікробіологічного контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва продуктів харчування.
|
|
Date |
2011-09-01
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8402/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F_%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%93_%D0%B3_%D1%94%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82_%D0%B2_%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.2010.pdf
Засєкін , Д.А., Кос´янчук , Н.І., Соломон , В.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС диcципліни „Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини ” ОКР „Магістр” Спеціальність 8.000001 -“Якість, стандартизація та сертифікація„. [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8402/
|
|