Запис Детальніше

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС З ДИCЦИПЛІНИ „Ветеринарна санітарія та гігієна переробки продукції тваринництва” ОКР "Магістр", спеціальність -8.000001 “Якість, стандартизація та сертифікація”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС З ДИCЦИПЛІНИ „Ветеринарна санітарія та гігієна переробки продукції тваринництва” ОКР "Магістр", спеціальність -8.000001 “Якість, стандартизація та сертифікація”
 
Creator Засєкін , Д.А.
Кос´янчук , Н.І.
Соломон , В.В.
 
Subject ОКР "Магістр"
 
Description Дисципліна надає поглибленні знання методів встановлення обов’язкових санітарно-гігієнічних вимог до технології переробки м’ясо- та молокопродуктів, включаючи основну сировину, харчові добавки, допоміжні матеріали для їх вироблення, санітарні вимоги до процесів їх виробництва, зберігання і транспортування. Програмою передбачено вивчення санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування і продовольчої сировини в процесі їх виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Навчання спеціалістів практичним навикам дієвого контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва та обігу продуктів харчування.
 
Date 2011-09-01
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8404/1/%D0%9C%D0%9A%D0%9D_%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%B0%D0%BD.%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B3_%D1%82%D1%80%2C%D1%8F%D0%BA_%D1%81%D1%82%D1%8C2010.pdf
Засєкін , Д.А., Кос´янчук , Н.І., Соломон , В.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС З ДИCЦИПЛІНИ „Ветеринарна санітарія та гігієна переробки продукції тваринництва” ОКР "Магістр", спеціальність -8.000001 “Якість, стандартизація та сертифікація”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8404/