Запис Детальніше

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з диcципліни „Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини ” для студентів ОКР „Магістр”, заочна форма

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з диcципліни „Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини ” для студентів ОКР „Магістр”, заочна форма
 
Creator Засєкін , Д.А.
Кос´янчук, Н.І.
Соломон , В.В.
 
Subject ОКР "Магістр"
 
Description Програмою передбачено: вивчення санітарно-гігієнічних вимог до продуктів харчування і продовольчої сировини в процесі їх виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Шляхи потрапляння токсичних речовин у продукти харчування і продовольчу сировину, заходи щодо зниження шкідливих речовин у довкіллі і продуктах харчування. Навчання спеціалістів практичним навикам мікробіологічного контролю санітарно-гігієнічного стану об’єктів виробництва продуктів харчування.
 
Date 2011-09-01
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8407/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%93_%D0%B3_%D1%94%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82_%D0%B2_%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.2010.pdf
Засєкін , Д.А., Кос´янчук, Н.І., Соломон , В.В. (2011) НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС з диcципліни „Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини ” для студентів ОКР „Магістр”, заочна форма. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8407/