Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування
|
|
Creator |
Сердюков, Я.К.
Беспала, О.Ю. |
|
Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
619 Ветеринарна медицина |
|
Description |
Досліджено мікроструктуру морепродуктів, що надходять до мережі ресторанів японської кухні м.Києва. Показані зміни структури тканин, викликані впливом чинників технологічної обробки
|
|
Publisher |
Львівський НУВМБТ ім. С.З. Гжицького
|
|
Date |
2010-10-08
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
application/pdf application/pdf |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/1/Title.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/2/Zmist.pdf http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/3/Serdioucov%2CBespala.pdf Сердюков, Я.К., Беспала, О.Ю. (2010) Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування. Науковий вісник Львівського НУВМБТ ім. С.З. Гжицького, 12 (2, Ч.4). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/
|
|