Запис Детальніше

Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування
 
Creator Сердюков, Я.К.
Беспала, О.Ю.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
619 Ветеринарна медицина
 
Description Досліджено мікроструктуру морепродуктів, що надходять до мережі ресторанів японської кухні м.Києва. Показані зміни структури тканин, викликані впливом чинників технологічної обробки
 
Publisher Львівський НУВМБТ ім. С.З. Гжицького
 
Date 2010-10-08
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/1/Title.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/2/Zmist.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/3/Serdioucov%2CBespala.pdf
Сердюков, Я.К., Беспала, О.Ю. (2010) Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування. Науковий вісник Львівського НУВМБТ ім. С.З. Гжицького, 12 (2, Ч.4).
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8423/