ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
|
|
| Creator |
Сухенко, Ю.Г.
Сухенко, В.Ю. |
|
| Subject |
Випуск 144 (5)
|
|
| Description |
Досліджена кислотність фаршу на різних стадіях технологічного процесу виготовлення варених ковбас і її вплив на якість готового продукту.
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2010-04-04
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8498/1/uhs_1.pdf
Сухенко, Ю.Г., Сухенко, В.Ю. (2010) ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС. Науковий вісник НУБіП України, 144 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8498/
|
|