Запис Детальніше

ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
 
Creator Сухенко, Ю.Г.
Сухенко, В.Ю.
 
Subject Випуск 144 (5)
 
Description Досліджена кислотність фаршу на різних стадіях технологічного процесу виготовлення варених ковбас і її вплив на якість готового продукту.
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-04
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8498/1/uhs_1.pdf
Сухенко, Ю.Г., Сухенко, В.Ю. (2010) ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС. Науковий вісник НУБіП України, 144 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8498/