ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС
|
|
Creator |
Сухенко, Ю.Г.
Сухенко, В.Ю. |
|
Subject |
Випуск 144 (5)
|
|
Description |
Досліджена кислотність фаршу на різних стадіях технологічного процесу виготовлення варених ковбас і її вплив на якість готового продукту.
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2010-04-04
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8498/1/uhs_1.pdf
Сухенко, Ю.Г., Сухенко, В.Ю. (2010) ТРАНСФОРМАЦІЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ФАРШУ В ПРОЦЕСІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВАРЕНИХ КОВБАС. Науковий вісник НУБіП України, 144 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8498/
|
|