Запис Детальніше

ОЦІНКА ПЛАСТИЧНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ М’ЯСНИХ КУРЕЙ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОЦІНКА ПЛАСТИЧНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ М’ЯСНИХ КУРЕЙ
 
Creator Бородай, В.П.
Базиволяк, С.М.
 
Subject Випуск 160 (1)
 
Description Встановлено генотипові відмінності в рівні прояву пластичності і стабільності у лініях і родинних формах кросу курей «Смена». Вихідні лінії мали середню і високу пластичність порівняно з родинними формами, які відрізнялися більш високою стабільністю
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-02-28
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8600/1/bvp.pdf
Бородай, В.П., Базиволяк, С.М. (2011) ОЦІНКА ПЛАСТИЧНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ М’ЯСНИХ КУРЕЙ. Науковий вісник НУБіП України, 160 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8600/