ОЦІНКА ПЛАСТИЧНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ М’ЯСНИХ КУРЕЙ
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ОЦІНКА ПЛАСТИЧНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ М’ЯСНИХ КУРЕЙ
|
|
| Creator |
Бородай, В.П.
Базиволяк, С.М. |
|
| Subject |
Випуск 160 (1)
|
|
| Description |
Встановлено генотипові відмінності в рівні прояву пластичності і стабільності у лініях і родинних формах кросу курей «Смена». Вихідні лінії мали середню і високу пластичність порівняно з родинними формами, які відрізнялися більш високою стабільністю
|
|
| Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
| Date |
2011-02-28
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8600/1/bvp.pdf
Бородай, В.П., Базиволяк, С.М. (2011) ОЦІНКА ПЛАСТИЧНОСТІ І СТАБІЛЬНОСТІ М’ЯСНИХ КУРЕЙ. Науковий вісник НУБіП України, 160 . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8600/
|
|