НМК дисципліни «АГРАРНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ ТА ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО» для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр» зі спеціальностей 8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса » 8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК дисципліни «АГРАРНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ ТА ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО» для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр» зі спеціальностей 8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса » 8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
|
Creator |
Краснова , Ю.А.
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
ОКР "Магістр" 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса НМК дисципліни |
|
Description |
Для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр» зі спеціальностей 8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса » 8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» Мета курсу “Аграрне, земельне та екологічне право” – формування системи знань з правового регулювання аграрних відносин, юридичного забезпечення господарської діяльності сільськогосподарських підприємств, землеволодіння та землекористування, охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки. |
|
Date |
2011-11-18
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8717/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%90%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%2C_%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B5_%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%BA%D0%B5_%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F_%D0%BC%D1%8F%D1%81%D0%B0_%D1%82%D0%B0_%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8.pdf
Краснова , Ю.А. (2011) НМК дисципліни «АГРАРНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ ТА ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО» для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр» зі спеціальностей 8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса » 8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8717/
|
|