Запис Детальніше

НМК дисципліни «АГРАРНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ ТА ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО» для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр» зі спеціальностей 8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса » 8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни «АГРАРНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ ТА ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО»
для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр»
зі спеціальностей
8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса »
8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
 
Creator Краснова , Ю.А.
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
ОКР "Магістр"
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
НМК дисципліни
 
Description Для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр»
зі спеціальностей
8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса »
8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
Мета курсу “Аграрне, земельне та екологічне право” – формування системи знань з правового регулювання аграрних відносин, юридичного забезпечення господарської діяльності сільськогосподарських підприємств, землеволодіння та землекористування, охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки.
 
Date 2011-11-18
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8717/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%90%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B5%2C_%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B5_%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%BA%D0%B5_%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F_%D0%BC%D1%8F%D1%81%D0%B0_%D1%82%D0%B0_%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B8.pdf
Краснова , Ю.А. (2011) НМК дисципліни «АГРАРНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ ТА ЕКОЛОГІЧНЕ ПРАВО» для підготовки фахівців напряму ОКР «Магістр» зі спеціальностей 8.05170104 – « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса » 8.05170105 – « Технології зберігання та переробки водних біоресурсів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8717/