Запис Детальніше

АЕРОІОНІЗАЦІЙНА ОБРОБКА ЯК МЕТОД ЗМЕНШЕННЯ ВТРАТ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПРИ ЗБЕРІГАННІ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title АЕРОІОНІЗАЦІЙНА ОБРОБКА ЯК МЕТОД ЗМЕНШЕННЯ ВТРАТ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПРИ ЗБЕРІГАННІ
 
Creator ОКУШКО, О.В.
 
Subject Випуск 161
 
Description Показано можливість впливу електричного поля коронного розряду на стан сільськогосподарської продукції під час зберігання. Встановлено характер зміни сільськогосподарської продукції під час зберігання на прикладі моркви у вигляді рівняння регресії
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-03-11
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8771/1/oov.pdf
ОКУШКО, О.В. (2011) АЕРОІОНІЗАЦІЙНА ОБРОБКА ЯК МЕТОД ЗМЕНШЕННЯ ВТРАТ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ПРИ ЗБЕРІГАННІ. Науковий вісник НУБіП України, 161 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8771/