Запис Детальніше

АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ДИСПЕРСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ДИСПЕРСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
 
Creator СТОРОЖУК, Л.О.
ІЛЮХІН, Д.Ю.
 
Subject Випуск 161
 
Description Розглянуто метод аналізу інтегральних характеристик дисперсного складу за допомогою контактних кондуктометричних комірок. Визначено, що аналізатори з контактними кондуктометричними комірками забезпечують дослідження широкого діапазону показників якості продуктів м‘ясопереробки
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2011-03-11
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8778/1/slo.pdf
СТОРОЖУК, Л.О., ІЛЮХІН, Д.Ю. (2011) АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ДИСПЕРСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 161 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8778/