АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ДИСПЕРСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ДИСПЕРСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
|
|
Creator |
СТОРОЖУК, Л.О.
ІЛЮХІН, Д.Ю. |
|
Subject |
Випуск 161
|
|
Description |
Розглянуто метод аналізу інтегральних характеристик дисперсного складу за допомогою контактних кондуктометричних комірок. Визначено, що аналізатори з контактними кондуктометричними комірками забезпечують дослідження широкого діапазону показників якості продуктів м‘ясопереробки
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2011-03-11
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8778/1/slo.pdf
СТОРОЖУК, Л.О., ІЛЮХІН, Д.Ю. (2011) АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ ДИСПЕРСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ. Науковий вісник НУБіП України, 161 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8778/
|
|