Запис Детальніше

Зміни в консервованому стерилізованому маслі при зберіганні

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни в консервованому стерилізованому маслі при зберіганні
 
Creator Ломова, Н.М.
Очколяс, О.М.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Проведено поетапне порівняння мікробіологічних показників консервованого стерилізованого масла для вивчення характеру розвитку мікрофлори
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2010-06-18
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8824/1/tmp2.pdf
Ломова, Н.М., Очколяс, О.М. (2010) Зміни в консервованому стерилізованому маслі при зберіганні. Продовольча індустрія АПК (5-6).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/8824/