Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів
|
|
| Creator |
Лебська , Т.
Хомічак , Л. Козлова , С. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
|
| Description |
Визначено напрям підвищення біологічної ефективності ліпідів фаршевих виробів із гідро біонтів та сировини рослинного і тваринного походження, а також наведено результати експериментальних робіт
|
|
| Publisher |
ПП „Видавниче представництво „Паралель”
|
|
| Date |
2010-06-17
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8825/1/%D0%9B%D0%B5%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_3.pdf
Лебська , Т., Хомічак , Л., Козлова , С. (2010) Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів. Продовольча індустрія АПК (5-6). |
|
| Relation |
http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/8825/ |
|