Запис Детальніше

Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів
 
Creator Лебська , Т.
Хомічак , Л.
Козлова , С.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
 
Description Визначено напрям підвищення біологічної ефективності ліпідів фаршевих виробів із гідро біонтів та сировини рослинного і тваринного походження, а також наведено результати експериментальних робіт
 
Publisher ПП „Видавниче представництво „Паралель”
 
Date 2010-06-17
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8825/1/%D0%9B%D0%B5%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_3.pdf
Лебська , Т., Хомічак , Л., Козлова , С. (2010) Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів. Продовольча індустрія АПК (5-6).
 
Relation http://prodindastri.at.ua/
http://elibrary.nubip.edu.ua/8825/