Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції
|
|
| Creator |
Віннов, О.С.
|
|
| Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях |
|
| Description |
Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції
|
|
| Publisher |
Молочное дело
|
|
| Date |
2010-11-13
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8828/1/tmp6.pdf
Віннов, О.С. (2010) Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції. Молочное дело (11). |
|
| Relation |
http://www.nashedelo.com.ua
http://elibrary.nubip.edu.ua/8828/ |
|