Запис Детальніше

Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції
 
Creator Віннов, О.С.
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
 
Description Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції
 
Publisher Молочное дело
 
Date 2010-11-13
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8828/1/tmp6.pdf
Віннов, О.С. (2010) Бездимне копчення - один з перспективних напрямів виробництва екологічно безпечної харчової продукції. Молочное дело (11).
 
Relation http://www.nashedelo.com.ua
http://elibrary.nubip.edu.ua/8828/