Особливості застосування процесного підходу під час розроблення системи управління якістю вищого навчального закладу
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості застосування процесного підходу під час розроблення системи управління якістю вищого навчального закладу
|
|
Creator |
Тавлуй, Інна Петрівна
|
|
Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів |
|
Description |
У статі розглянуто один із етапів створення системи управління якістю (СУЯ), пов'язаний із визначенням та документуванням процесів вищого навчального закладу (ВНЗ). Визначено принцип побудови моделей процесів та наведено приклад побудови ієрархії процесів СУЯ у ВНЗ
|
|
Publisher |
Держспоживстандарт України
|
|
Date |
2011-11-01
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
image/jpeg image/jpeg |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8833/1/Tavlui.pdf
http://elibrary.nubip.edu.ua/8833/2/Titul.jpg http://elibrary.nubip.edu.ua/8833/3/Zmist.jpg Тавлуй, Інна Петрівна (2011) Особливості застосування процесного підходу під час розроблення системи управління якістю вищого навчального закладу. Науково-технічний журнал «Стандартизація, Сертифікація, Якість» (№3 (70)). |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8833/
|
|