ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ УРДИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ В УМОВАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ УРДИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ В УМОВАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
|
|
Creator |
Дроник , Г.В.
Білик, О.Я. |
|
Subject |
Випуск 151 (2)
|
|
Description |
Розроблено технологію виробництва сиру урда з економічно обґрунтованим вмістом коров’ячої та овечої сироваток. Наведено результати дослідження органолептичних показників та біологічної цінності цього продукту. Встановлено, що оптимальним співвідношенням кількості коров’ячої сироватки до овечої є 1:1
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2010-04-20
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8932/1/10dgv.pdf
Дроник , Г.В., Білик, О.Я. (2010) ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ УРДИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ В УМОВАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. Науковий вісник НУБіП України, 151 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/8932/
|
|