Запис Детальніше

ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ УРДИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ В УМОВАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ УРДИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ В УМОВАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Creator Дроник , Г.В.
Білик, О.Я.
 
Subject Випуск 151 (2)
 
Description Розроблено технологію виробництва сиру урда з економічно обґрунтованим вмістом коров’ячої та овечої сироваток. Наведено результати дослідження органолептичних показників та біологічної цінності цього продукту. Встановлено, що оптимальним співвідношенням кількості коров’ячої сироватки до овечої є 1:1
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-20
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/8932/1/10dgv.pdf
Дроник , Г.В., Білик, О.Я. (2010) ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ УРДИ, ВИГОТОВЛЕНОЇ В УМОВАХ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. Науковий вісник НУБіП України, 151 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/8932/