Запис Детальніше

Аналіз виробництва та переробки м'яса курей кросу «Кобб-500» в умовах ДП «Перемога Нова»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз виробництва та переробки м'яса курей кросу «Кобб-500» в умовах ДП «Перемога Нова»
 
Creator Погодаєва , Анастасія Олегівна
 
Subject Генетичні ресурси тваринництва
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Проведено аналіз виробництва та переробки м'яса курей кросу «Кобб-500» в умовах ДП «Перемога Нова».
 
Date 2011-11-28
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9041/1/Pogodaeva.doc.doc
Погодаєва , Анастасія Олегівна (2011) Аналіз виробництва та переробки м'яса курей кросу «Кобб-500» в умовах ДП «Перемога Нова». Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9041/