Запис Детальніше

БІОХІМІЧНІ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯЗІВ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ РІЗНИХ КАТЕГОРІЯХ УГОДОВАНОСТІ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title БІОХІМІЧНІ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯЗІВ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ РІЗНИХ КАТЕГОРІЯХ УГОДОВАНОСТІ
 
Creator Тирсіна, Ю.М.
Яхновська, О.В.
Тирсін, Р.В.
Ярчук, Б.М.
Довгаль, О.В.
 
Subject Випуск 151 (2)
 
Description За результатами досліджень, некатегорійне м’ясо молодняку великої рогатої худоби за органолептичними та біохімічними показниками суттєво відрізняється від яловичини другої категорії. За вмістом у ньому вологи, жиру, білка, замінних і незамінних амінокислот його не можна розцінювати як повноцінний продукт харчування
 
Publisher Видавництво НУБіП України
 
Date 2010-04-20
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9115/1/10tym.pdf
Тирсіна, Ю.М., Яхновська, О.В., Тирсін, Р.В., Ярчук, Б.М., Довгаль, О.В. (2010) БІОХІМІЧНІ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯЗІВ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ РІЗНИХ КАТЕГОРІЯХ УГОДОВАНОСТІ. Науковий вісник НУБіП України, 151 .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9115/