БІОХІМІЧНІ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯЗІВ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ РІЗНИХ КАТЕГОРІЯХ УГОДОВАНОСТІ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
БІОХІМІЧНІ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯЗІВ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ РІЗНИХ КАТЕГОРІЯХ УГОДОВАНОСТІ
|
|
Creator |
Тирсіна, Ю.М.
Яхновська, О.В. Тирсін, Р.В. Ярчук, Б.М. Довгаль, О.В. |
|
Subject |
Випуск 151 (2)
|
|
Description |
За результатами досліджень, некатегорійне м’ясо молодняку великої рогатої худоби за органолептичними та біохімічними показниками суттєво відрізняється від яловичини другої категорії. За вмістом у ньому вологи, жиру, білка, замінних і незамінних амінокислот його не можна розцінювати як повноцінний продукт харчування
|
|
Publisher |
Видавництво НУБіП України
|
|
Date |
2010-04-20
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9115/1/10tym.pdf
Тирсіна, Ю.М., Яхновська, О.В., Тирсін, Р.В., Ярчук, Б.М., Довгаль, О.В. (2010) БІОХІМІЧНІ ТА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯЗІВ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ПРИ РІЗНИХ КАТЕГОРІЯХ УГОДОВАНОСТІ. Науковий вісник НУБіП України, 151 . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9115/
|
|