Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва»
|
|
Creator |
Арнаута, О.В.
Ткаченко, Т.А. Мельникова, Н.М. |
|
Subject |
Методичні матеріали
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 637 Продукти тваринництва |
|
Description |
У методичних вказівках наведено основні вимоги до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека сільськогосподарської продукції» розроблені для студентів, які навчаються на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
|
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2011
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9157/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82.%D0%BF%D0%BE_%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81._%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2.pdf
Арнаута, О.В., Ткаченко, Т.А., Мельникова, Н.М. (2011) Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва». [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9157/
|
|