Робочий зошит з дисципліни «Біохімія» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальність − «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (скорочений термін навчання)
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Робочий зошит з дисципліни «Біохімія» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальність − «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (скорочений термін навчання)
|
|
Creator |
Мельничук , С.Д.
Мельникова, Н.М. Деркач, Є.А. Шепельова, І.А. Томчук , В.А. Тупицька , О.М. |
|
Subject |
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
547 Органічна хімія Методичні матеріали |
|
Description |
Наведено рекомендації до лабораторних занять з дисципліни «Біохімія» по організації роботи в біохімічній лабораторії, поради з питань техніки безпеки, описані прилади та обладнання для проведення лабораторних робіт. Це дозволить студентам, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» набути практичних навичок щодо визначення показників, які характеризують стан основних метаболічних шляхів в організмі тварин.
|
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2011
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9233/1/%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B9_%D0%B7%D0%BE%D1%88%D0%B8%D1%82_%D0%B4%D0%BB%D1%8F_%D0%A2%D0%9F%D0%9C.pdf
Мельничук , С.Д., Мельникова, Н.М., Деркач, Є.А., Шепельова, І.А., Томчук , В.А., Тупицька , О.М. (2011) Робочий зошит з дисципліни «Біохімія» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальність − «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (скорочений термін навчання). [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9233/
|
|