Запис Детальніше

Робочий зошит з дисципліни «Біохімія» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальність − «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (скорочений термін навчання)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Робочий зошит з дисципліни «Біохімія» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальність − «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (скорочений термін навчання)
 
Creator Мельничук , С.Д.
Мельникова, Н.М.
Деркач, Є.А.
Шепельова, І.А.
Томчук , В.А.
Тупицька , О.М.
 
Subject 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
547 Органічна хімія
Методичні матеріали
 
Description Наведено рекомендації до лабораторних занять з дисципліни «Біохімія» по організації роботи в біохімічній лабораторії, поради з питань техніки безпеки, описані прилади та обладнання для проведення лабораторних робіт. Це дозволить студентам, які навчаються за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» набути практичних навичок щодо визначення показників, які характеризують стан основних метаболічних шляхів в організмі тварин.
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2011
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9233/1/%D0%A0%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B9_%D0%B7%D0%BE%D1%88%D0%B8%D1%82_%D0%B4%D0%BB%D1%8F_%D0%A2%D0%9F%D0%9C.pdf
Мельничук , С.Д., Мельникова, Н.М., Деркач, Є.А., Шепельова, І.А., Томчук , В.А., Тупицька , О.М. (2011) Робочий зошит з дисципліни «Біохімія» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціальність − «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (скорочений термін навчання). [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9233/