Запис Детальніше

Вивчення факторів, які впливають на якість м’яса птиці та розроблення стандарту на технологію вирощування

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення факторів, які впливають на якість м’яса птиці та розроблення стандарту на технологію вирощування
 
Creator Герман , Тетяна Володимирівна
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
Agricultural research
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В peзультaтi пpoвeдeниx дocлiджeнь визнaчeнo фaктopи, щo впливaють нa якicть виpoщувaння птицi, peжими тexнoлoгiчниx пpoцeciв i poзpoблeнo пpoeкт ДCТУ «Птиця м’яcниx кpociв .Тexнoлoгiя виpoщувaння ».
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9679/1/Herman.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9679/2/Herman_dodatky_2011.ppt
Герман , Тетяна Володимирівна (2011) Вивчення факторів, які впливають на якість м’яса птиці та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9679/