Вивчення факторів, які впливають на якість м’яса птиці та розроблення стандарту на технологію вирощування
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, які впливають на якість м’яса птиці та розроблення стандарту на технологію вирощування
|
|
Creator |
Герман , Тетяна Володимирівна
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
Agricultural research 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
В peзультaтi пpoвeдeниx дocлiджeнь визнaчeнo фaктopи, щo впливaють нa якicть виpoщувaння птицi, peжими тexнoлoгiчниx пpoцeciв i poзpoблeнo пpoeкт ДCТУ «Птиця м’яcниx кpociв .Тexнoлoгiя виpoщувaння ».
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9679/1/Herman.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9679/2/Herman_dodatky_2011.ppt Герман , Тетяна Володимирівна (2011) Вивчення факторів, які впливають на якість м’яса птиці та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9679/
|
|