Запис Детальніше

Аналіз нормативного забезпечення плодо-овочевої галузі та розроблення рекомендацій щодо впровадження елементів належних практик на переробному підприємстві

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз нормативного забезпечення плодо-овочевої галузі та розроблення рекомендацій щодо впровадження елементів належних практик на переробному підприємстві
 
Creator Головнич , Анжела Василівна
 
Subject Якість, стандартизація та сертифікація агрохімікатів, технологій вирощування сільськогосподарських культур і продукції рослинництва
Agricultural research
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В роботі проаналізовані міжнародні та національні нормативні документи, виділені параметри, які впливають на якість та безпеку харчового продукту. Також було розроблено програму для покращення технологічного процесу, а саме миття скляної тари для маринованих огірків.
Впровадження розробленої програми для миття скляної тари, підвищенню економічної ефективності підприємства – виробника та забезпечить високу якість кінцевого продукту.
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9681/1/Golovnuch.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9681/2/Golovnuch__dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9681/3/Golovnuch_archiv_dodatky_2011.zip
Головнич , Анжела Василівна (2011) Аналіз нормативного забезпечення плодо-овочевої галузі та розроблення рекомендацій щодо впровадження елементів належних практик на переробному підприємстві. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9681/