Запис Детальніше

СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ
М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
 
Creator Степасюк , Л.М.
 
Subject Матеріали всеукраїнських науково-практичних конференцій
 
Description Досліджено стан та особливості функціонування м'ясопродуктового підкомплексу в умовах ринкової трансформації
 
Publisher Видавництво УНУС
 
Date 2011-08-17
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9706/1/%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%8E_%D0%A3%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%8C.pdf
Степасюк , Л.М. (2011) СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ. Матеріали всеукраїнської наукової конференції молодих вчених .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9706/