СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ |
|
Creator |
Степасюк , Л.М.
|
|
Subject |
Матеріали всеукраїнських науково-практичних конференцій
|
|
Description |
Досліджено стан та особливості функціонування м'ясопродуктового підкомплексу в умовах ринкової трансформації
|
|
Publisher |
Видавництво УНУС
|
|
Date |
2011-08-17
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9706/1/%D1%82%D0%B5%D0%B7%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%8E_%D0%A3%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%8C.pdf
Степасюк , Л.М. (2011) СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ М’ЯСОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ. Матеріали всеукраїнської наукової конференції молодих вчених . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9706/
|
|