Функціональні інгрідієнти для збереження якості соняшникової олії в харчових емульсіях
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Функціональні інгрідієнти для збереження якості соняшникової олії в харчових емульсіях |
|
| Creator |
Філіпенко, Т.А.
Грибова, Н.Ю. |
|
| Subject |
Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
Біологія, хімія, біотехнологія 547 Органічна хімія |
|
| Description |
Встановлено можливість гальмування небажаних окиснювальних перетворень ліпідів у емульсійних системах домішками амінокислот та їх солей.
|
|
| Publisher |
НДІ жирів
|
|
| Date |
2011-05-26
|
|
| Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
| Format |
image/jpeg
image/jpeg application/pdf |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/1/Titul_1.jpg
http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/2/Zmist_1.jpg http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/3/Filipenko_St.1_NUBIP.pdf Філіпенко, Т.А., Грибова, Н.Ю. (2011) Функціональні інгрідієнти для збереження якості соняшникової олії в харчових емульсіях. Материалы 4 Международной научно–технической конференции» Химия и технология жиров. Перспективы развития масло – жировой отрасли» . |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/
|
|