Запис Детальніше

Функціональні інгрідієнти для збереження якості соняшникової олії в харчових емульсіях

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Функціональні інгрідієнти для збереження
якості соняшникової олії в харчових емульсіях
 
Creator Філіпенко, Т.А.
Грибова, Н.Ю.
 
Subject Наукові праці в інших (в тому числі міжнародних) виданнях
Біологія, хімія, біотехнологія
547 Органічна хімія
 
Description Встановлено можливість гальмування небажаних окиснювальних перетворень ліпідів у емульсійних системах домішками амінокислот та їх солей.
 
Publisher НДІ жирів
 
Date 2011-05-26
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format image/jpeg
image/jpeg
application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/1/Titul_1.jpg
http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/2/Zmist_1.jpg
http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/3/Filipenko_St.1_NUBIP.pdf
Філіпенко, Т.А., Грибова, Н.Ю. (2011) Функціональні інгрідієнти для збереження якості соняшникової олії в харчових емульсіях. Материалы 4 Международной научно–технической конференции» Химия и технология жиров. Перспективы развития масло – жировой отрасли» .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9709/