Запис Детальніше

Порівняльна характеристика вимог європейського та українського законодавства стосовно дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів та розроблення рекомендацій щодо гармонізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна характеристика вимог європейського та українського законодавства стосовно дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів та розроблення рекомендацій щодо гармонізації
 
Creator Кондратенко , Михайло Юрійович
 
Subject Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Agricultural research
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description Проведено порівняльну характеристику вимог європейського та українського законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. Наведено економічну доцільність та рекомендації щодо гармонізації дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/1/Kondratenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/2/Kondratenko_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/3/Kondratenko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Кондратенко , Михайло Юрійович (2011) Порівняльна характеристика вимог європейського та українського законодавства стосовно дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів та розроблення рекомендацій щодо гармонізації. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/