Порівняльна характеристика вимог європейського та українського законодавства стосовно дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів та розроблення рекомендацій щодо гармонізації
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна характеристика вимог європейського та українського законодавства стосовно дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів та розроблення рекомендацій щодо гармонізації
|
|
Creator |
Кондратенко , Михайло Юрійович
|
|
Subject |
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Agricultural research 1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
Description |
Проведено порівняльну характеристику вимог європейського та українського законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. Наведено економічну доцільність та рекомендації щодо гармонізації дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/1/Kondratenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/2/Kondratenko_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/3/Kondratenko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Кондратенко , Михайло Юрійович (2011) Порівняльна характеристика вимог європейського та українського законодавства стосовно дозвільної системи у сфері безпечності харчових продуктів та розроблення рекомендацій щодо гармонізації. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9712/
|
|