Запис Детальніше

Вивчення технічних вимог до обладнання переробки м’яса та розроблення пропозицій щодо їх покращення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення технічних вимог до обладнання переробки м’яса та розроблення пропозицій щодо їх покращення
 
Creator Лоборук , Олександнр Анатолійович
 
Subject Agricultural research
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва
 
Description Під час написання роботи було проведено аналіз основних вимог до машин для виготовлення ковбасних виробів, а також аналіз конструкцій машин для подрібнення м’яса. Внаслідок цього було розроблено функціональну схему вовчка і розроблено проект СОУ МПП України «Вовчки. Загальні технічні вимоги».
 
Date 2011-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9724/1/Loboryk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9724/2/Loboryk_dodatky_2011.ppt
Лоборук , Олександнр Анатолійович (2011) Вивчення технічних вимог до обладнання переробки м’яса та розроблення пропозицій щодо їх покращення. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9724/