Запис Детальніше

Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними.
 
Creator Петрова , Дарья Михайлівна
 
Subject Управління безпекою та якістю харчових продуктів
Agricultural research
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description В даній магістерській роботі проаналізовані імовірні ризики при виробництві консервів «Кета натуральна», проведена оцінка ризиків , розробленні методи їх контролю, мінімізації , попередження та подолання ризиків на основі ISO 31000:2009 «Управління ризиками - Принципи та керівництво».
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9729/1/Petrova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9729/2/Petrova_dodatky_2011.ppt
Петрова , Дарья Михайлівна (2011) Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9729/