Запис Детальніше

Розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві
 
Creator Поліщук , Вікторія Олександрівна
 
Subject Legislation
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва
 
Description В даній магістерській роботі проведено аналіз технології виготовлення соку яблучного освітленого в умовах ПАТ ПБК «Радомишль», вивчено фактори, які впливають на виробництво, зроблено аналіз небезпек, визначено 4 критичні точки контролю, розроблено HACCP-план та описано методи моніторингу, коригувальні дії та документацію.
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/1/Polishchyk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/2/Polishchyk_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/3/Polishchyk_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Поліщук , Вікторія Олександрівна (2011) Розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9730/