Розроблення критеріїв виробництва екологічно-чистої продукції в умовах харчового виробництва
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення критеріїв виробництва екологічно-чистої продукції в умовах харчового виробництва
|
|
Creator |
Руденко , Ольга Володимирівна
|
|
Subject |
Legislation
1801 Специфічні категорії Екологічна стандартизація і сертифікація 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія |
|
Description |
В даній магістерській роботі вивчено вимоги міжнародних стандартів IFOAM до органічного землеробства, розроблено критерії для виробництва екологічно-чистого пшеничного хліба.
|
|
Date |
2011-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9733/1/Rudenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9733/2/Rudenko_dodatky_2011.ppt Руденко , Ольга Володимирівна (2011) Розроблення критеріїв виробництва екологічно-чистої продукції в умовах харчового виробництва. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9733/
|
|