Запис Детальніше

Розроблення критеріїв виробництва екологічно-чистої продукції в умовах харчового виробництва

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення критеріїв виробництва екологічно-чистої продукції в умовах харчового виробництва
 
Creator Руденко , Ольга Володимирівна
 
Subject Legislation
1801 Специфічні категорії
Екологічна стандартизація і сертифікація
504 Наука про навколишнє середовище. Екологія
 
Description В даній магістерській роботі вивчено вимоги міжнародних стандартів IFOAM до органічного землеробства, розроблено критерії для виробництва екологічно-чистого пшеничного хліба.
 
Date 2011-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9733/1/Rudenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9733/2/Rudenko_dodatky_2011.ppt
Руденко , Ольга Володимирівна (2011) Розроблення критеріїв виробництва екологічно-чистої продукції в умовах харчового виробництва. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9733/