Запис Детальніше

Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі морських безхребетних

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі морських безхребетних
 
Creator Вовк , Віта Юріївна
 
Subject Aquaculture production and management
639.5 Розведення ракоподібних, морських їжаків, п'явок тощо
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Результати дослідження технології виготовлення пастоподібних продуктів з креветок, біологічно цінних та корисних для здоров′я людини.
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/1/Vovk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/2/Vovk_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/3/Vovk_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Вовк , Віта Юріївна (2011) Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі морських безхребетних. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9827/