Запис Детальніше

Вплив способу та режимів бланшування на якість рибних консервів в олії

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способу та режимів бланшування на якість рибних консервів в олії
 
Creator Гвоздьов , Павло Геннадійович
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Мета магістерської роботи удосконалення технології процесу бланширування риби у рідких середовищах з низким значенням рН.
Об'єкт дослідження – технологія бланширування виготовлення консервів в олії.
Предмет дослідження – процес бланшування при виготовленні консервів в олії.
 
Date 2011-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9828/1/Gvozdev.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9828/2/Gvozdev_dodatku_2011.pps
Гвоздьов , Павло Геннадійович (2011) Вплив способу та режимів бланшування на якість рибних консервів в олії. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9828/