«Удосконалення технології фаршевих виробів з рибної сировини»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Удосконалення технології фаршевих виробів з рибної сировини»
|
|
Creator |
Говоріна, Юлія Станіславівна
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У результаті досліджень удосконалено технологію виготовлення рибо - круп'яних тюфтельок та розроблено нормативну та технологічну документацію.
|
|
Date |
2011-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9829/1/Govorina.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9829/2/Govorina_dodatky_201.ppt Говоріна, Юлія Станіславівна (2011) «Удосконалення технології фаршевих виробів з рибної сировини». Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9829/
|
|