Запис Детальніше

«Удосконалення технології фаршевих виробів з рибної сировини»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Удосконалення технології фаршевих виробів з рибної сировини»
 
Creator Говоріна, Юлія Станіславівна
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У результаті досліджень удосконалено технологію виготовлення рибо - круп'яних тюфтельок та розроблено нормативну та технологічну документацію.
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9829/1/Govorina.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9829/2/Govorina_dodatky_201.ppt
Говоріна, Юлія Станіславівна (2011) «Удосконалення технології фаршевих виробів з рибної сировини». Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9829/