Вплив різних видів гідроколоїдів на властивості захисних покриттів мороженої риби в процесі зберігання
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив різних видів гідроколоїдів на властивості захисних покриттів мороженої риби в процесі зберігання
|
|
Creator |
Кучинський , Сергій Валерійович
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Заморожування доцільний і економічно вигідний спосіб збереження риби. Але тендеція виловів прісноводної риби останніх років, вказує нам на необхідність подовження строків зберігання та покращення властивостей захисних покриттів мороженої риби для подальшої якісної її обробки. Аналізуючи літературні джерела, попередньо, можна зробити висновок, що на сьогодні глазурування проводять звичайним водяним покриттям, але це має недоліки при зберіганні, а саме: окисне псування ліпідів, або вивільнення вологи. При додаванні до захисного покриття (глазурі) карбокси-метилцелюлози (КМЦ), строки зберігання рибопродукції збільшуються. |
|
Date |
2011-12-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9830/1/Kuchynskyi.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9830/2/Kuchynskyi_dodatku_2011.ppt Кучинський , Сергій Валерійович (2011) Вплив різних видів гідроколоїдів на властивості захисних покриттів мороженої риби в процесі зберігання. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9830/
|
|