Запис Детальніше

Вплив різних видів гідроколоїдів на властивості захисних покриттів мороженої риби в процесі зберігання

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив різних видів гідроколоїдів на властивості захисних покриттів мороженої риби в процесі зберігання
 
Creator Кучинський , Сергій Валерійович
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Заморожування доцільний і економічно вигідний спосіб збереження риби. Але тендеція виловів прісноводної риби останніх років, вказує нам на необхідність подовження строків зберігання та покращення властивостей захисних покриттів мороженої риби для подальшої якісної її обробки.
Аналізуючи літературні джерела, попередньо, можна зробити висновок, що на сьогодні глазурування проводять звичайним водяним покриттям, але це має недоліки при зберіганні, а саме: окисне псування ліпідів, або вивільнення вологи.
При додаванні до захисного покриття (глазурі) карбокси-метилцелюлози (КМЦ), строки зберігання рибопродукції збільшуються.
 
Date 2011-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9830/1/Kuchynskyi.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9830/2/Kuchynskyi_dodatku_2011.ppt
Кучинський , Сергій Валерійович (2011) Вплив різних видів гідроколоїдів на властивості захисних покриттів мороженої риби в процесі зберігання. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9830/