Використання ЕХА систем для підготовки рибного соленого напівфабрикату у виробництві рибної продукції зниженої вологості
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання ЕХА систем для підготовки рибного соленого напівфабрикату у виробництві рибної продукції зниженої вологості
|
|
Creator |
Охріменко , Людмила Володимирівна
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Результати дослідження впливу ЕХА системи на вологоутримуючу здатність м’язових тканин риби при посолі
|
|
Date |
2011-12-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9831/1/Okhrimenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9831/2/Okhrimenko_dodatky_2011.ppt Охріменко , Людмила Володимирівна (2011) Використання ЕХА систем для підготовки рибного соленого напівфабрикату у виробництві рибної продукції зниженої вологості. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9831/
|
|