Запис Детальніше

Використання ЕХА систем для підготовки рибного соленого напівфабрикату у виробництві рибної продукції зниженої вологості

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання ЕХА систем для підготовки рибного соленого напівфабрикату у виробництві рибної продукції зниженої вологості
 
Creator Охріменко , Людмила Володимирівна
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Результати дослідження впливу ЕХА системи на вологоутримуючу здатність м’язових тканин риби при посолі
 
Date 2011-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9831/1/Okhrimenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9831/2/Okhrimenko_dodatky_2011.ppt
Охріменко , Людмила Володимирівна (2011) Використання ЕХА систем для підготовки рибного соленого напівфабрикату у виробництві рибної продукції зниженої вологості. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9831/