Удосконалення технології консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини
|
|
Creator |
Плех , Н.С.
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Результати дослідження ефективності застосування рослинної сировини у виробництві консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини.
|
|
Date |
2011-12-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/1/Plekh.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/2/Plekh_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/3/Plekh_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Плех , Н.С. (2011) Удосконалення технології консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/
|
|