Запис Детальніше

Удосконалення технології консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини
 
Creator Плех , Н.С.
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Результати дослідження ефективності застосування рослинної сировини у виробництві консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини.
 
Date 2011-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/1/Plekh.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/2/Plekh_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/3/Plekh_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Плех , Н.С. (2011) Удосконалення технології консервів для дитячого харчування на основі рибної сировини. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9832/