«Удосконалення технології червоної білкової ікри»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Удосконалення технології червоної білкової ікри»
|
|
Creator |
Тесленко , Інна Сергіївна
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У результаті досліджень удосконалено технологію виготовлення імітованої червоної білкової ікри та розроблено нормативну та технологічну документацію.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/1/Teslenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/2/Teslenko_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/3/Teslenko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Тесленко , Інна Сергіївна (2011) «Удосконалення технології червоної білкової ікри». Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/
|
|