Запис Детальніше

«Удосконалення технології червоної білкової ікри»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Удосконалення технології червоної білкової ікри»
 
Creator Тесленко , Інна Сергіївна
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У результаті досліджень удосконалено технологію виготовлення імітованої червоної білкової ікри та розроблено нормативну та технологічну документацію.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/1/Teslenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/2/Teslenko_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/3/Teslenko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Тесленко , Інна Сергіївна (2011) «Удосконалення технології червоної білкової ікри». Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9835/