Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з прісноводної риби
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з прісноводної риби
|
|
Creator |
Хоменко , Руслан Васильович
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Наукове обґрунтування та розробка технології напівфабрикатів реструктурованої продукції з рибної сировини внутрішніх водоймищ України з застосуванням іонотропних гелеутворювачів залучення до технологічного циклу рибну сировину зі зниженими функціонально-технологічними властивостями, розширити асортимент високоякісних кулінарних виробів, покращити забезпечення населення України рибними продуктами.
|
|
Date |
2011-12-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9837/1/Homenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9837/2/Homenko_dodatky_2011.ppt Хоменко , Руслан Васильович (2011) Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з прісноводної риби. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9837/
|
|