Запис Детальніше

Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з прісноводної риби

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з прісноводної риби
 
Creator Хоменко , Руслан Васильович
 
Subject Aquaculture production and management
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Наукове обґрунтування та розробка технології напівфабрикатів реструктурованої продукції з рибної сировини внутрішніх водоймищ України з застосуванням іонотропних гелеутворювачів залучення до технологічного циклу рибну сировину зі зниженими функціонально-технологічними властивостями, розширити асортимент високоякісних кулінарних виробів, покращити забезпечення населення України рибними продуктами.
 
Date 2011-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9837/1/Homenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9837/2/Homenko_dodatky_2011.ppt
Хоменко , Руслан Васильович (2011) Вплив хімічного складу на показники якості реструктурованих напівфабрикатів з прісноводної риби. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9837/