«Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю»
|
|
Creator |
Цирульник , Катерина Ігорівна
|
|
Subject |
Aquaculture production and management
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
У результаті досліджень удосконалено технологію виготовлення зафарбованої олії каротиноїдами крилю та розроблено нормативну та технологічну документацію.
|
|
Date |
2011-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9838/1/Tsirylnik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9838/2/Tsirylnik_dodatky_2011.ppt Цирульник , Катерина Ігорівна (2011) «Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю». Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9838/
|
|