Запис Детальніше

«Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю»
 
Creator Цирульник , Катерина Ігорівна
 
Subject Aquaculture production and management
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description У результаті досліджень удосконалено технологію виготовлення зафарбованої олії каротиноїдами крилю та розроблено нормативну та технологічну документацію.
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9838/1/Tsirylnik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9838/2/Tsirylnik_dodatky_2011.ppt
Цирульник , Катерина Ігорівна (2011) «Удосконалення технології зафарбованої олії каротиноїдами крилю». Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9838/