Запис Детальніше

Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас
 
Creator Шелегеда , Олексій Олександрович
 
Subject 639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
Fisheries production
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Удосконалено технологію напівкопчених рибних ковбас поєднанням морської та прісноводної риби з додаванням рослинної і тваринної сировини.
 
Date 2011-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9841/1/Shelegeda.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9841/2/Shelegeda__dodatky_2011.ppt
Шелегеда , Олексій Олександрович (2011) Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9841/