Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас
|
|
Creator |
Шелегеда , Олексій Олександрович
|
|
Subject |
639.3 Риборозведення. Рибництво
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів Fisheries production 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Удосконалено технологію напівкопчених рибних ковбас поєднанням морської та прісноводної риби з додаванням рослинної і тваринної сировини.
|
|
Date |
2011-12-20
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9841/1/Shelegeda.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9841/2/Shelegeda__dodatky_2011.ppt Шелегеда , Олексій Олександрович (2011) Удосконалення технології напівкопчених рибних ковбас. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9841/
|
|