Запис Детальніше

Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів
 
Creator Бондар , Маріанна Миколаївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
620 Випробування матеріалів. Матеріали промислового значення. Електростанції. Енергозбереження
Feed technology
 
Description Метою мaгістерської роботи є удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів. Вирішення проблеми псування м’ясних та ковбасних виробів можливо при використанні принципів нанотехнологій. Підтвердили вплив нанодиспергованого розчину прополісу на мікробіологічну безпечність варених ковбас.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/1/Bondar.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/2/Bondar_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/3/Bondar_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Бондар , Маріанна Миколаївна (2011) Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/