Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів
|
|
Creator |
Бондар , Маріанна Миколаївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) 620 Випробування матеріалів. Матеріали промислового значення. Електростанції. Енергозбереження Feed technology |
|
Description |
Метою мaгістерської роботи є удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів. Вирішення проблеми псування м’ясних та ковбасних виробів можливо при використанні принципів нанотехнологій. Підтвердили вплив нанодиспергованого розчину прополісу на мікробіологічну безпечність варених ковбас.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/1/Bondar.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/2/Bondar_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/3/Bondar_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Бондар , Маріанна Миколаївна (2011) Удосконалення технології зберігання варених ковбас з використанням нанокомпонентів. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9843/
|
|