Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини
|
|
Creator |
Граб , Світлана Михайлівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) 636.4 Свині Feed technology |
|
Description |
У даній роботі обговорюються та на-уково обґрунтовуються питання пок-ращення показників якості великошма-ткових м’ясних виробів за рахунок ви-користання багатокомпонентних розсо-лів. Представлено результати дослі-дження та проведено їх аналіз. Визна-чено показники економічної ефектив-ності функціонування технології.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/1/Grab.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/2/Grab_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/3/Grab_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Граб , Світлана Михайлівна (2011) Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/
|
|