Запис Детальніше

Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини
 
Creator Граб , Світлана Михайлівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
636.4 Свині
Feed technology
 
Description У даній роботі обговорюються та на-уково обґрунтовуються питання пок-ращення показників якості великошма-ткових м’ясних виробів за рахунок ви-користання багатокомпонентних розсо-лів. Представлено результати дослі-дження та проведено їх аналіз. Визна-чено показники економічної ефектив-ності функціонування технології.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/1/Grab.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/2/Grab_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/3/Grab_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Граб , Світлана Михайлівна (2011) Використання багатокомпонентних ро-зсолів у технології виробів зі свинини. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9844/