«Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та біологічною цінністю»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та біологічною цінністю»
|
|
Creator |
Гречана , Ірина Петрівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
Магістерську роботу присвячено створенню і науковому обґрунтуванню технології повноцінних комбінованих м`ясних продуктів з використанням повноцінного продукту перероблення сої – соєвої пасти. Встановлено перспективність і економічну ефективність використання нового соєвого продукту при виробництві комбінованих м`ясних виробів.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9846/1/Grechana.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9846/2/Grechana_dodatky_2011.ppt Гречана , Ірина Петрівна (2011) «Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та біологічною цінністю». Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9846/
|
|