Запис Детальніше

«Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та біологічною цінністю»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та біологічною цінністю»
 
Creator Гречана , Ірина Петрівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Магістерську роботу присвячено створенню і науковому обґрунтуванню технології повноцінних комбінованих м`ясних продуктів з використанням повноцінного продукту перероблення сої – соєвої пасти. Встановлено перспективність і економічну ефективність використання нового соєвого продукту при виробництві комбінованих м`ясних виробів.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9846/1/Grechana.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9846/2/Grechana_dodatky_2011.ppt
Гречана , Ірина Петрівна (2011) «Удосконалення технології комбінованих м`ясних продуктів з високою харчовою та біологічною цінністю». Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9846/