Запис Детальніше

Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці
 
Creator Грошко , Анатолій Миколайович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description У роботі обговорюються та науково обґрунтовуються питання реструктурування сепарованого м’яса курячого яке досягається за рахунок здатності альгінату кальцію утворювати трьохмірні сітки гелів, що зшивають січену м’язеву тканину. Представлено результати дослідження та проведено їх аналіз. Визначено показники економічної ефективності функціонування технології.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/1/Grochko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/2/Grochko_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/3/Grochko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Грошко , Анатолій Миколайович (2011) Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/