Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці
|
|
Creator |
Грошко , Анатолій Миколайович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
У роботі обговорюються та науково обґрунтовуються питання реструктурування сепарованого м’яса курячого яке досягається за рахунок здатності альгінату кальцію утворювати трьохмірні сітки гелів, що зшивають січену м’язеву тканину. Представлено результати дослідження та проведено їх аналіз. Визначено показники економічної ефективності функціонування технології.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/1/Grochko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/2/Grochko_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/3/Grochko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Грошко , Анатолій Миколайович (2011) Розробка технології реструктурованого напівфабрикату із січеного м’яса птиці. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9847/
|
|