Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів
|
|
Creator |
Долгоп’ятова , Юлія Юріївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
Метою моєї роботи була розробка рецептур та удосконалення технології виробництва сардельок з використанням фітопрепаратів. В основу фітопрепарату було обрано ромашку, звіробій, чебрець, материнку та календулу, які додавали у вигляді настою в рецептуру сардельок. Дослідження показали, що додавання настою трав позитивно впливає на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники, та на термін зберігання, який складає 4 доби.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/1/Dolgopyatova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/2/Dolgopyatova_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/3/Dolgopyatova__%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Долгоп’ятова , Юлія Юріївна (2011) Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/
|
|