Запис Детальніше

Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів
 
Creator Долгоп’ятова , Юлія Юріївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Метою моєї роботи була розробка рецептур та удосконалення технології виробництва сардельок з використанням фітопрепаратів. В основу фітопрепарату було обрано ромашку, звіробій, чебрець, материнку та календулу, які додавали у вигляді настою в рецептуру сардельок. Дослідження показали, що додавання настою трав позитивно впливає на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники, та на термін зберігання, який складає 4 доби.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/1/Dolgopyatova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/2/Dolgopyatova_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/3/Dolgopyatova__%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Долгоп’ятова , Юлія Юріївна (2011) Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням фітопрепаратів. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9848/