Запис Детальніше

Використання білка сочевиці у технології варених ковбас

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання білка сочевиці у технології варених ковбас
 
Creator Коток , Ярослава Петрівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Метою магістерської роботи є використання білка сочевиці у технології варених ковбас. В роботі були представлені результати власних досліджень та проведено їх аналіз. Встановлені залежності якісних показників варених ковбас заданого складу від внесення в рецептуру ковбаси сочевичного борошна. Були визначені показники економічної ефективності застосування технології
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/1/Kotok.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/2/Kotok_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/3/Kotok_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Коток , Ярослава Петрівна (2011) Використання білка сочевиці у технології варених ковбас. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9849/