Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней
|
|
Creator |
Леонова , Богдана Ігорівна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
За підсумками наукових досліджень в рамках магістерської роботи було проаналізовано сучасні тенденції і напрямами в сфері годівлі забійних тварин, проведено науково-господарський дослід по відгодівлі свиней, досліджено вплив додаванням преміксів до раціону годівлі свиней на комплекс фізико-хімічних, функціонально-технологічних, органолептичних показників отриманої м’ясної сировини;подано заявку на отримання патенту України на корисну модель. |
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/1/Leonova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/2/Leonova_dodatky_2011.pps.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/3/Leonova__%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Леонова , Богдана Ігорівна (2011) Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/
|
|