Запис Детальніше

Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней
 
Creator Леонова , Богдана Ігорівна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description За підсумками наукових досліджень в рамках магістерської роботи було проаналізовано сучасні тенденції і напрямами в сфері годівлі забійних тварин,
проведено науково-господарський дослід по відгодівлі свиней, досліджено вплив додаванням преміксів до раціону годівлі свиней на комплекс фізико-хімічних, функціонально-технологічних, органолептичних показників отриманої м’ясної сировини;подано заявку на отримання патенту України на корисну модель.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/1/Leonova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/2/Leonova_dodatky_2011.pps.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/3/Leonova__%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Леонова , Богдана Ігорівна (2011) Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології солених виробів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9859/