Запис Детальніше

Вплив рослинної сировини на якість м’ясопродуктів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив рослинної сировини на якість м’ясопродуктів
 
Creator Мелешко-Процепов , Ярослав Володимирович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
 
Description Робота полягає в дослідженні альтернативних джерел заміни м’ясної сировини рослинною, без втрати корисних властивостей продукту
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9860/1/Meleshko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9860/2/Meleshko_dodatky_2011.ppt
Мелешко-Процепов , Ярослав Володимирович (2011) Вплив рослинної сировини на якість м’ясопродуктів. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9860/