Запис Детальніше

Використання овочевих мас у технології субпродуктових ковбасних виробів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання овочевих мас у технології субпродуктових ковбасних виробів
 
Creator Панчук , Вікторія Віталіївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
635.7 Ароматичні, запашні трави. Пряні рослини
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
 
Description У даній роботі встановлено перспективність використання овочів при виробництві комбінованих м'ясних виробів. Особлива увага приділена дослідженням функціонально-технологічних властивостей сировини і продуктів. Обґрунтована і розроблена технологія паштетів з овочами. Представлено результати власних дослідження та проведено їх аналіз. Визначено показники економічної ефективності нового продукту.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/vnd.ms-powerpoint
application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/1/Panchuk_dodatku_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/4/Panchuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/3/Panchuk_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Панчук , Вікторія Віталіївна (2011) Використання овочевих мас у технології субпродуктових ковбасних виробів. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/