Використання овочевих мас у технології субпродуктових ковбасних виробів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання овочевих мас у технології субпродуктових ковбасних виробів
|
|
Creator |
Панчук , Вікторія Віталіївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
635.7 Ароматичні, запашні трави. Пряні рослини 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology |
|
Description |
У даній роботі встановлено перспективність використання овочів при виробництві комбінованих м'ясних виробів. Особлива увага приділена дослідженням функціонально-технологічних властивостей сировини і продуктів. Обґрунтована і розроблена технологія паштетів з овочами. Представлено результати власних дослідження та проведено їх аналіз. Визначено показники економічної ефективності нового продукту.
|
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/vnd.ms-powerpoint
application/msword other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/1/Panchuk_dodatku_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/4/Panchuk.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/3/Panchuk_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Панчук , Вікторія Віталіївна (2011) Використання овочевих мас у технології субпродуктових ковбасних виробів. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9861/
|
|