Запис Детальніше

Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології напівфабрикатів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології напівфабрикатів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней
 
Creator Перехейда , Максим Федорович
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description В межах виконання магістерської роботи розроблено інноваційний антимікробний препарат для пролонгування терміну зберігання ковбасних виробів; розроблено технологію виготовлення варених ковбас з антимікробним препаратом; засвідчено позитивний вплив препарату на фізико-хімічні, функціонально-технологічні,органолептичні та мікробіологічні показники ковбас;
встановлено на основі комплексу мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень гарантований строк зберігання продукції, що складає 10 діб; подано заявку на отримання патенту України на корисну модель.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/1/Pereheyda.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/2/Pereheyda_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/3/Pereheyda__%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Перехейда , Максим Федорович (2011) Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології напівфабрикатів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/