Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології напівфабрикатів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології напівфабрикатів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней
|
|
Creator |
Перехейда , Максим Федорович
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
В межах виконання магістерської роботи розроблено інноваційний антимікробний препарат для пролонгування терміну зберігання ковбасних виробів; розроблено технологію виготовлення варених ковбас з антимікробним препаратом; засвідчено позитивний вплив препарату на фізико-хімічні, функціонально-технологічні,органолептичні та мікробіологічні показники ковбас; встановлено на основі комплексу мікробіологічних та фізико-хімічних досліджень гарантований строк зберігання продукції, що складає 10 діб; подано заявку на отримання патенту України на корисну модель. |
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/1/Pereheyda.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/2/Pereheyda_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/3/Pereheyda__%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Перехейда , Максим Федорович (2011) Дослідження характеру автолізу та удосконалення технології напівфабрикатів з урахуванням типів годівлі молодняку свиней. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9862/
|
|