Розробка технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса
|
|
Creator |
Савченко , Олена Сергіївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Feed technology 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
Мета магістерської роботи полягала у розробці технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса, де в якості структуроутворювача виступав альгі-нат натрію. Проведено дослідження органолептич-них і фізико – хімічних показників го-тового продукту. Визначено економічні показники функціонування технології. |
|
Date |
2011-12-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/1/Savchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/2/Savchenko_dodatky_2011.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/3/Savchenko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip Савченко , Олена Сергіївна (2011) Розробка технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса. Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/
|
|