Запис Детальніше

Розробка технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса
 
Creator Савченко , Олена Сергіївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Feed technology
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description Мета магістерської роботи полягала у розробці технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса, де в якості структуроутворювача виступав альгі-нат натрію.
Проведено дослідження органолептич-них і фізико – хімічних показників го-тового продукту. Визначено економічні показники функціонування технології.
 
Date 2011-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/1/Savchenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/2/Savchenko_dodatky_2011.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/3/Savchenko_%D0%B0rhiv_dodatky_2011.zip
Савченко , Олена Сергіївна (2011) Розробка технології реструктурованого кулінарного виробу з м’яса. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/9863/